12.44

Publicerat i: Allmänt, Guadeloupe, Resor
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Burgers & strandhäng i Gosier,
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Färskpressad juice på marknaden & sushi på Destreland,
(null)

Såå vad har jag gjort sen senast?
Jag fyllde år förra fredagen, så jag och Mikaela stack till Le Gosier och hängde hela dagen, var riktigt skönt! Sen på eftermiddagen åkte jag själv till Destreland (hade bil) och gick runt i 2-3h. Det var så skönt, mindre bra för plånboken då det blev lite shopping men det kändes verkligen som om man var hemma en stund igen, bara strosa runt i ett köpcentrum! På kvällen sen hamnade vi på Zoorock, så det var kul!
Lör-igår jobbade jag egentligen bara, har inte hunnit med mycket annat. Eller vi flyttade ut från hotellet till en lägenhet i onsdags. Vi ska bara bo där i 2v tills den lägenheten, som ligger precis bredvid, blir klar, för det är den vi egentligen ska ha. Men det var riktigt skönt, känns verkligen som man bor här nu. Och packade upp alla kläder för första gången nu, heh. Har använt resväskan som garderob senaste månaderna.. har även kylskåp och kök nu, såå skönt!
Igår var jag ledig igen, vi hade tänkt hänga i Saint-Anne hela dagen men det regnade bara, så vi åt frukost där, åkte till marknaden i Point A Pitre, chillade en timme på en strand någonstans, sen handlade vi på Destreland, så blev en produktiv dag ändå!

Kommentera 0
Visa fler inlägg